What to wear Spring / Summer 2021

What to wear Spring / Summer 2021

Indsendt af Noella Fashion den 11 May 2021

Blomstene har sprunget ut og solen varmer. Det betyr at det snart er på tide å vise bare legger og ta på lettere klær. Vi har samlet 6 av de mest markante trendene for 2021.
 


1. Dress/ Blazersett
2. Store kjoler med korte ermer
3. Overdimensionerede kraver
4. Striktrøjer i et hjemmegjort udtryk
5. Vesten – i et hav af kombinationer
6. Den hvide herreskjorte – innoveret
 


Vårmoten er preget av to motstridende trender: feminine kjoler med blomsterprint og klassiske herreskjorter med stilsikre blazersett.  

Vi synes det er helt nydelig at man både kan vise frem sin feminine og pyntede side i en kjole og velge en mer edgy og kul look med dressbukse og blazer.
 
La oss starte de 6 trendene med den sistnevnte: dressen.
 


 

Dress / Blazersett

  Både på TV og på sosiale medier som Instagram og Pinterest kan man se ensfargede sett med dressbukser og blazere. Dressen er og blir noe av det mest trendy du kan ha på deg i 2021.
   
  Vi syns det beste ved dressen er at den kan brukes som et samlet sett, men at delene også fungerer veldig godt hver for seg, sammen med andre ting du har i garderoben.

   

   

   

  Store kjoler med korte ermer 

  Den A-formede kjolen med flere lag og puffede ermer kan nesten ikke unngås denne våren, og er et must for de neste sommermånedene.  

  Kjolene passer stort sett alle kroppstyper og er superbehagelige å ha på, fordi de ikke strammer noen steder. Du finner kjolene i veldig klare farger, med mange flotte blomsterprint.
   
  Brug kjolen med en strikkejakke over armen og sammen med et par boots for en kul sommerlook.
      

  Overdimensjonerte krager 

  Vi så overdimensjonerte krager for første gang i starten av 2020, i store motehus som Chanel. Som mange andre trender skulle vi se det litt an, og det er derfor først nå at kragene peaker i motebildet.
   
  Kragene er nemlig en perfekt detalj for å gi antrekket en kul edge, enten du skal på jobb eller en tur på byen.  

  Du kan både fremheve kragen over kanten på en sweatshirt eller strikkegenser, eller la den være en mer diskret detalj under en cardigan.      

   

  Strikkegenser – med en hjemmelaget look 

  Strikkegensere er ikke noe nytt i motebildet, eller i garderoben for den saks skyld, men med lockdown og kjedsomhet under Covid-pandemien har mange fått strikking som ny hobby. Yngre mennesker har virkelig fått øynene opp for håndarbeid og strikkegensere har derfor gjort et massivt innrykk i motebildet.
   
  Du har kanskje ikke hatt mulighet for å ta fatt i strikkepinnene selv, eller funnet ut av at det ikke var så lett som du trodde? Da kan du heldigvis kjøpe fluffy og deilige strikkegensere med rålekre kompliserte strikketeknikker og flotte farger.
   
   

  Vesten – i et hav av kombinasjoner  

  Vesten har du uten tvil støtt på, og kanskje har den allerede blitt en fast del av garderoben din. Vesten har virkelig fått nytt liv og finnes i mange forskjellige versjoner, som åpen, lukket, strikket, i denim, vattert, som blazer med mer.
   
  Blazervesten kan oppgradere antrekket ditt og strikkevesten kan nedtone kjolen din. Generelt er vesten perfekt til å freshe opp et antrekk, enten det er en olavest, strikkevest eller dunvest du hiver på deg.
    

   

   

  Den innoverte hvite herreskjorten   

  Den herreinspirerte moten som den hvite skjorten stammer fra er opprinnelig en minimalistisk og rå look. Skjorten har den siste tiden blitt omdefinert og blitt mer feminin, og nå kan du lese hvordan.
   
  Den oversizede hvite skjorten har i lengre tid vært i motebildet, men den har blitt renovert, så den passer til flere forskjellige anledninger. Eksempler på endringer er ballongermer, broderidetaljer, perleknapper, peplumbunn eller en hvit skjortekjole.

   

   

   

  Produkter fra dette blogindlæg:   Se alle nyhetene her


  Les flere artikler

  Skjorten har fått stort innpass i motebildet

  11 May 2021

  2021 byr på cardigans i en ny fasong

  11 May 2021