Skjorten har fått stort innpass i motebildet

Skjorten har fått stort innpass i motebildet

Indsendt af Noella Fashion den 11 May 2021

Skjorter er vanligvis kjent som det mest formelle man kan gå i. Dette synet har gradvis endret seg i løpet av det siste året. Skjorten har nå blitt en go-to i alle situasjoner, både sammen med tights, dressbukser og ripped jeans.

 

Vi har samlet våre bestselgende skjorter her, og har klare idéer på hvorfor akkurat disse er så populære.

 

1. Rose Blouse

2. Lucille Shirt

3. Kiki Shirt

4. Tate Shirt

5. Celine Shirt

 

Rose Blouse – den feminine

Rose Blouse er fin til hverdag, men kan også brukes på fest, på grunn av sin feminine peplum og ballongermer som rammes inn av strikken i bunnen av ermet.

 

Rose Blouse er også fin til en firkantet kroppstype, siden strikken i livet skaper en flott midje og timeglassfigur. Sist, men ikke minst er skjorten stretchy og derfor veldig behagelig å ha på.

 

 

 

 

Lucille Shirt – den rå og detaljerte

Lucille Shirt har et rått uttrykk med broderte detaljer, som gir western-lignende assosiasjoner. Lucille svinger litt inn i livet og gir en feminin silhuett med en god kontrast til det rå uttrykket. Skjorten har ballongermer, flotte detaljer og perfekt passform.

 

For en chic look kan du kombinere skjorten med en pen dress-shorts. Lucille finnes i mange farger, så du kan enkelt prøve colorblocking, som går ut på å sette kontrastfarger sammen – for eksempel gul og fiolett eller blå og oransje.

 

Alternativt kan du safe med en strikkevest med ton-i-ton-farger.

 

Find Lucille her

 

 

 

Kiki Shirt – den pyntede

Kiki Shirt er en A-formet skjorte som passer fint til alle kroppstyper. Kiki Shirt har store detaljrike ermer, perleknapper og en kinakrage som gjør den ideell til en strikkevest.

 

Perfekt til grillfesten eller som arbeidsantrekk. Skjorten minner om den maskuline hvite skjorten, men har mange flotte detaljer som fremhever det feminine.

 

I SS21-moten ser vi særlige de klare tonene av lyserosa og lavendel, som du også finner Kiki i.

 

 

 

 

Tate Shirt – den klassiske 

Tate Shirt er en en våre mest solgte skjorter, fordi den er enkel og anvendelig. Den enkle skjorten skiller seg likevel ut ved å være lengre bak, ha lange mansjetter og en fin detalj på ryggen.

 

De store ballongermene og snittet på skjorten er fint sammen med våre populære Kala-vester.

 

 

 

 

Celine Shirt – den klassiske med en twist

Celineskjorten minner litt om Tate Shirt, men den er litt lengre og kraven er pyntet med pene perler. Celine Shirt har en klassisk oversized maskulin passform, men med en feminin krage, som gir en kul kontrast.

Bruk skjorten sammen med en sykkelshorts, for å skape en sporty look som både er kul og behagelig og mix opp antrekket med et par pene sandaler.

 

Find Celine her

 

 

Les flere artikler

Skjorten har fått stort innpass i motebildet

11 May 2021

2021 byr på cardigans i en ny fasong

11 May 2021