Returvilkår

✅ Enkel retur

Ønsker du å returnere og bruke vår returetikett trekker vi et ekspedisjonsgebyr på 129 NOK

 

✅ 14 dagers returrett

Du har 14 dagers full returrett, gyldig fra den dagen du mottar varene dine. Dersom du har valgt levering til en pakkebutikk, gjelder dette fra den dagen du henter ut pakken din. De skal returneres ubrukte og i samme stand som ved mottak.

Hvis du ønsker å annonsere en vare, vennligst send en e-post til: Info@noellafashion.com. E-posten må inneholde ordrenummer og vedlagte bilder av feilen. Varen kan først returneres når den er godkjent av oss.

 

Vær oppmerksom på at alle priser er inkl. moms og toll. Ingen ekstra kostnader for kjøp eller retur.

 

Har du en ordre der skal returneres?

Slik returnerer du:

 

1.  Besøk vårt retursystem - Klikk her

2.  Logg på med e-post og ordrenummersom du finner i ordrebekreftelsen.

3.  Skriv inn antall varer du ønsker å returnere og velg deretter årsaken til dette. Trykk deretter "Choose return method"

4.  Trykk deretter "Please select how you want to return" og velg "Få returetikett som skal sendes i posten"

5.  Trykk deretter på den svarte knappen: Return Items

6.  Du vil vanligvis motta en e-post med returetikett og returseddel innen 5 minutter. Skriv ut disse og legg ved returseddelen i pakken og returetiketten teipet på utsiden.

 

Hvis du gjenbruker Noella-forsendelsesposen, er det viktig at du dekker den originale etiketten.


Alternativ returmetode:

Det er også mulig å betale for egen retur, men siden du sender til en dansk adresse vil det påløpe et tollgebyr som du som avsender må betale. Hvis du bruker vår returtjeneste, vil det ikke påløpe ekstra kostnader. Toll Gebyret er 199 NOK

Om du selv betaler for retur, vennligst send pakken til vår danske adresse, som du finner nedenfor.

Alternativt kan du logge inn på vårt returportal og få tilsendt en etikett på e-post.

Noella Fashion ApS
Karlskogavej 8
9200 Aalborg SV
Danmark
ORG. NR.: 926 506 307
VOEC: 2044188

 

 

Når får jeg refusjonen min?

Det kan ta opptil 14 dager fra vi mottar returpakken til pengene er tilbake på kontoen din. Så snart vi mottar pakken din, vil vi gjøre vårt beste for å sikre at du mottar pengene så raskt som mulig. Vi bestreber oss på å refundere beløpet samme dag som pakken mottas, selv om det kan ta opptil 3 virkedager før tilbakebetalingen finner sted. Videre kan det ta 1-7 bankdager før pengene er tilgjengelig på kontoen din. Vær oppmerksom på at behandlingstiden er fra det øyeblikket vi mottar pakken på vårt lager.


Beløpet vil bli refundert tilbake til kortet du brukte da du la inn bestillingen. Vi kan dessverre ikke refundere pengene til en annen konto.