Returvilkår

✅ Enkel retur

Ønsker du å returnere og bruke vår returetikett trekker vi et ekspedisjonsgebyr på 99 NOK

 

✅ 30 dagers returrett

Du har 30 dagers full returrett, gyldig fra den dagen du mottar varene dine. De skal returneres ubrukte og i samme stand som ved mottak.

Hvis du ønsker å annonsere en vare, vennligst send en e-post til: Info@noellafashion.com. E-posten må inneholde ordrenummer og vedlagte bilder av feilen. Varen kan først returneres når den er godkjent av oss.

 

Vær oppmerksom på at alle priser er inkl. moms og toll. Ingen ekstra kostnader for kjøp eller retur.

 

Har du en ordre der skal returneres?

Slik returnerer du:

 

1.  Besøk vårt retursystem - Klikk her

2.  Logg på med e-post og ordrenummersom du finner i ordrebekreftelsen.

3.  Skriv inn antall varer du ønsker å returnere og velg deretter årsaken til dette. Trykk deretter "Choose return method"

4.  Trykk deretter "Please select how you want to return" og velg "Få returetikett som skal sendes i posten"

5.  Trykk deretter på den svarte knappen: Return Items

6.  Du vil vanligvis motta en e-post med returetikett og returseddel innen 5 minutter. Skriv ut disse og legg ved returseddelen i pakken og returetiketten teipet på utsiden.

 

Hvis du gjenbruker Noella-forsendelsesposen, er det viktig at du dekker den originale etiketten.

 

Når får jeg refusjonen min?

Det kan ta opptil 14 dager fra vi mottar returpakken til pengene er tilbake på kontoen din. Så snart vi mottar pakken din, vil vi gjøre vårt beste for å sikre at du mottar pengene så raskt som mulig. Vi bestreber oss på å refundere beløpet samme dag som pakken mottas, selv om det kan ta opptil 3 virkedager før tilbakebetalingen finner sted. Videre kan det ta 1-7 bankdager før pengene er tilgjengelig på kontoen din. Vær oppmerksom på at behandlingstiden er fra det øyeblikket vi mottar pakken på vårt lager.


Beløpet vil bli refundert tilbake til kortet du brukte da du la inn bestillingen. Vi kan dessverre ikke refundere pengene til en annen konto.