Returpolitikk - Kjøpt før 20/9-21 (DSV)

Returpolitikk

Noellafashion.no gir deg selvfølgelig 30 dagers full returrett fra den dagen du mottar varene dine. Varene skal returneres ubrukt og i samme stand som ved mottagelse.

 

1. Bestill en returetikett HER og send straks en mail til: info@noellafashion.com med følgende info:

2. Skriv ønsket avhentingstidspunkt for returpakken din i mailen, samt hvilke varer du vil returnere.

– Eksempelvis: torsdag 14.oktober mellom kl. 12 og 16. "Returvarer: Tate Shirt og Kala Knit". - Du vil få svar på mailen din innen én hverdag. I mailen finner du din returetikett og proforma invoice, et tildelt avhentingstidspunkt og en faktura for bestillingen.

3. Pakk fakturaen du har fått tilsendt sammen med varene du ønsker å returnere – du kan med fordel gjenbruke posen eller kassen som varene ble levert i.

4. Returpakken vil bli hentet av UPS på adressen din, i det tidsrommet du har fått opplyst i mail fra oss.

5. Vi betaler tilbake pengene til kontoen din så raskt som mulig og senest 14 dager etter mottagelse. - Tilbakebetalingen vil skje til samme betalingskort som du gjennomførte kjøpet med. Det kan gå opp til 30 dager før du mottar beløpet, avhengig av hvilket kort du har brukt.

OBS: Ønsker å bytte til f.eks. en annen størrelse må denne varen bestilles på en ny ordre, som vi så vil sende deg så raskt som mulig.


 

Du kan også selv vælge at købe returlabel. Såfremt du vælger dette skal pakken sendes til:

 

OBS: Vær oppmerksom på at hvis du ikke bruker vår returetiketten, trekker vi fortollingsgebyr på: 269 NOK. Dette fortollingsgebyret vil ikke bli trukket hvis du kjøper en returetikett på nettstedet vårt.

 

Pakken må sendes til:

Kaolinvej 6
9220 Aalborg Øst
Danmark
Tlf.: +45 93 10 40 35
Info@noellafashion.com

 

 

Husk å sende returen til bedriftsadressen som står beskrevet under. Vi henter ikke pakker ved postkontor/pakkeshops i nærheten. Når vi har mottatt varen og godkjent returen vil vi så raskt som mulig overføre kjøpesummen til din konto. Vi betaler kun tilbake til det kortet varene ble kjøpt med, for å unngå ulovlig bruk av stjålne kredittkort. Husk å legge ved returformularen, hvor du noterer om du ønsker pengene refundert eller om du ønsker å bytte til en annen størrelse. Ta alltid vare på postkvitteringen, som en dokumentasjon for at varen er sendt fra deg.
 

 

Finn returformularen her

Klikk her og finn returformularen

 


 
Er det en reklamasjon?

Ønsker du å reklamere på varene dine må vi alltid få beskjed på mail først (info@noellafashion.com). I mailen ber vi deg opplyse om ordrenummeret og sende bilder av varens stand og hva reklamasjonen dreier seg om. Varen kan først returneres når du har mottatt et svar fra oss.